FUNKTIONELL ELEGANS MED GRANIT, SKIFFER OCH KULLERSTEN

Projektbeskrivning

FUNKTIONELL ELEGANS MED GRANIT, SKIFFER OCH KULLERSTEN

PROJEKT: 8

SLUTFÖRANDE DATUM: 2020

HUVUDMATERIAL ANVÄNT: Granit, Skiffer, Kullersten

BESKRIVNING: Vi Skapar Funktionell Elegans med Granit, Skiffer och Kullersten

Mästare av Landskapet: En Slingrande Resa

Beskrivning: Avslutat år 2020 ställde Projekt 8 oss inför en unik utmaning: att designa ett funktionellt och elegant landskapsarrangemang. Med kreativ uppfinningsrikedom och en blandning av naturliga material omvandlade vi denna fastighet till en fängslande oas.

Slingrande Stigen: Vår design började med skapandet av en slingrande stig som graciöst meandrar uppför berget och ger både tillgänglighet och visuell nyfikenhet. Inkluderingen av noggrant utformade trappor förbättrar stigens funktionalitet och lägger till en touch av charm.

Toppens Oas: På fastighetens högsta punkt avslöjade vi en utsökt utomhusunderhållningsyta som erbjuder klienterna en lugn plats att koppla av på. Från denna utsiktspunkt kan man njuta av trädgårdsutsikter och blicka ut över hisnande havsutsikter.

Bevara Naturlig Skönhet: För att maximera nyttan av detta upphöjda utrymme byggde vi skickligt stenväggar. Dessa väggar tjänar inte bara som funktionella element utan tillåter oss också att skapa en generös mängd jord, vilket skapar den perfekta miljön för frodiga trädgårdsbäddar att trivas i.

På Billdals Trädgårdsanläggning är vi specialiserade på att skapa landskap som smidigt blandar funktion och elegans. Projekt 8 är ett bevis på vår kreativa vision och visar hur granit, skiffer och kullersten kan mästerligt vävas samman för att skapa en fängslande utomhusenklav. Utforska vår portfölj för fler exempel på våra transformerande projekt.