Tel: 0706-45 47 04   Tel: 031-91 08 50   |   E-post: info@billdals.se

Om Billdals Trädgårdsanläggning

1968 startade Jürgen Fischer Billdals Trädgårdsanläggning, och i dag drivs verksamheten av sönerna Tobias och Christian. Sedan 2003 har vi förråd och kontor på Letsegårdsvägen 125 i Billdal.

Sedan flera år tillbaka är vi AAA rated och år 2005 blev vi ett gasellföretag enligt Dagens Industri. Vi innehar branschens mästarbrev och har utbildad landskapsingenjör. Vi är medlemmar i Trädgårdsanläggarna i Sverige, Skogs och Lantarbetsgivareförbundet, Företagarna och Svenskt Näringsliv.

Våra medarbetare utbildas löpande för att ge dig som kund en unik service och ett reslutat som motsvarar dina förväntningar.

Oavsett om ni är klara med hur ni vill ha er trädgård eller om ni behöver hjälp från grunden, finns all den kunskap som behövs för att skapa er trädgård till en vacker och trivsam plats att vistas i.

Vi utför alla typer av mark- och trädgårdsarbeten. Allt från den lilla till den stora trädgården. Vi utför om- och nybyggnationer för bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag. Ofta handlar våra uppdrag om stensättning, altaner, gångar, trappor, murar, garageinfarter, dränering, grunder, pooler, gräsmattor, plantering, listan kan göras lång.

Vi har också ett stort antal samarbetspartners inom alla förekommande områden, och kan därför alltid leverera en kvalitativ och prisvärd helhetslösning.

Adress

Billdals Trädgårdsanläggning AB
Box 13
427 21 Billdal

Telefon

Tel: 0706-45 47 04
Tel: 031-91 08 50

E-post

info@billdals.se

Sociala Medier

Copyright © Billdals Trädgårdsanläggning AB. Alla Rättigheter Reserverade.