Om Billdals

EST. 1968

Välkommen till Billdals Trädgårdsanläggning

Billdals Trädgårdsanläggning är din pålitliga samarbetspartner inom trädgårdsdesign och anläggning. Vårt fokus ligger främst på exklusiva privatträdgårdar där vi skapar naturlig skönhet med natursten som vårt specialområde. Vi har etablerat oss som ledande inom denna typ av projekt på Sveriges västkust, och vårt rykte vittnar om vår dedikation till högkvalitativa resultat.

Vår kompetenta personal har gedigen erfarenhet och kunskap inom branschen. Genom åren har vi utökat vår kompetens och stärkt vårt team med två trädgårdsingenjörer som nu leder vår designavdelning. Detta har möjliggjort att vi kan erbjuda kompletta trädgårdslösningar, från de första skisserna till den färdiga trädgården.

Billdals

Om Oss

Billdals Trädgårdsanläggning är ett familjeägt företag med en historia som sträcker sig tillbaka till 1968. Grundaren Jürgen Fischer drev företaget framgångsrikt fram till slutet av 90-talet då han överlämnade stafettpinnen till sina söner, Tobias och Christian. Denna kontinuitet och generationsskifte har gjort det möjligt för oss att utvecklas från ett litet familjeföretag till ett välmående bolag med 20 anställda.

Ryan Barnett är idag VD för Billdals trädgårdsanläggning. Efter att ha arbetat med Billdals mellan 2009 och 2012 och sedan återvänt till Australien för att driva sin egen verksamhet, beslutade han sig år 2019 för att återvända till Sverige för att bidra till tillväxten av Billdals till det företaget är idag. År 2022 startade Billdals upp designavdelningen inom företaget, som leds av vår designer Anna Nylén.

Vi är stolta över vårt team som tillsammans har över 250 års samlad erfarenhet inom trädgårdsanläggning och enastående yrkesskicklighet. Denna kunskap, passion och hängivenhet är vad som driver oss att skapa vackra och funktionella trädgårdar som överträffar dina förväntningar.

Välkommen till Billdals Trädgårdsanläggning – där trädgårdsdrömmar blir verklighet!