Från Liten Idé till Storslagen Verklighet

Projektbeskrivning

Från Liten Idé till Storslagen Verklighet

PROJEKT: 132

FÄRDIGSTÄLLT – 2023

HUVUDMATERIAL: Betong, Altan, Konstgräs

PROJEKTÖVERSIKT: Från Liten Idé till Storslagen Verklighet

En idyllisk landsbygdsmiljö

Beskrivning: Det här projektet började som en blygsam uppgift men har under resans gång förvandlats till en storslagen vision. Vi har haft äran att arbeta på denna vackra fastighet i en idyllisk landsbygdsmiljö, och vårt arbete har tagit oss från en enkel idé till en praktfull verklighet.

Inledande Plattsättning: Arbetet inleddes med plattsättning runt det nybyggda huset, där varje stenlaga steg för att skapa en vacker och funktionell omgivning.

Nedsänkt Elegans: Vi konstruerade en nedsänkt eldstad i platsgjuten betong, som inte bara tillförde en värmande atmosfär utan också en elegant touch till utrymmet. En utedusch, med samma material, kompletterade utomhusmiljön på ett stilfullt sätt. Växter och dekorativ sten smälter harmoniskt samman med dessa funktioner.

Sammanlänkade Bostadshus: Fastigheten rymmer två bostadshus som nu är sammanlänkade genom ett spaområde. Här hittar man bastu, utedusch, lounge-område, putting green och frodiga planteringar. Ett separat konferensområde erbjuder en boulebana och möjlighet att arrangera olika aktiviteter i trädgården.

Skapad Belysning och Bevattning: För att förhöja både estetik och funktionalitet har vi installerat ett omfattande belysnings- och bevattningssystem över hela trädgården.

På [Ditt Företagsnamn] förvandlar vi landskap till drömmar, oavsett projektets storlek. Projekt 132 i landsbygden är ett exempel på vår strävan efter excellens och vår förmåga att skapa trädgårdar som förför ögat och skapar en harmonisk atmosfär. Utforska vår portfölj för att se fler av våra imponerande projekt.

Dela gärna