EN OAS AV BETONG- OCH TRÄELEMENT

Projektbeskrivning

EN OAS AV BETONG- OCH TRÄELEMENT

PROJEKT: 193

SLUTFÖRANDE DATUM: 2023

HUVUDMATERIAL ANVÄNT: Betong, Trä

BESKRIVNING: Vi höjer en redan existerande oas av betong- och träelement

En Modern Förvandling - Vi förstärker en redan existerande palett

Beskrivning: År 2023 hade vi förmånen att ta en redan befintlig grund och förvandla den till en modern oas. Detta projekt inleddes med fördelen av en befintlig pool och träterrass, vilket satte scenen för ett samtida utomhusparadis.

Poolnära Reträtt: Hjärtat i projektet var poolområdet, där vi sömlöst integrerade en betong-BBQ-bänk som erbjöd en praktisk och stilfull lösning för utomhusmiddagar. En genomtänkt designad pergola lade till skugga och elegans, medan ett poolteknikhus diskret hyste väsentliga verktyg. Frodiga planteringar kompletterade poolområdet och förenade naturlig skönhet med funktionell design.

Sammanhängande Omgivning: Resten av fastigheten fick en makeover med betongplattor konstfullt placerade runt huset och uppfarten, vilket erbjöd en slät och sammanhängande estetik. Nya gräsområden erbjöd öppna ytor för rekreation, medan upphöjda planteringsbäddar noggrant utformades för att vårda örter, grönsaker och annan grönska.

Effektivitet Möter Stämning: Ett toppmodernt bevattningssystem säkerställde landskapets hälsa och vitalitet, medan strategiska belysningsinstallationer kastade förtrollande skuggor och skapade en inbjudande atmosfär.

På Billdals Trädgårdsanläggning är vi specialiserade på att förvandla befintliga utrymmen till samtida utomhusparadis. Projekt 193 är ett lysande exempel på vår förmåga att smidigt blanda betong- och träelement, förstärka en fastighets befintliga skönhet med funktionell och stilfull design. Utforska vår portfölj för att upptäcka fler av våra fängslande förvandlingar.

Dela gärna