FRÅN VILDVUXET TILL NATURLIG SKÖNHET

Projektbeskrivning

FRÅN VILDVUXET TILL NATURLIG SKÖNHET

PROJEKT: 164

FÄRDIGSTÄLLT – 2022

HUVUDMATERIAL: Svensk Bjärlövsgranit och Cortenstål

BESKRIVNING: En vildvuxen grönska som behövde omvårdnad och förenkling

FRÅN VILDVUXET TILL NATURLIG SKÖNHET - En utmaningen som blev en fantastisk trädgård

Beskrivning: Det här var en trädgård som hade blivit övertagen av vildvuxen grönska och behövde omvårdnad och förenkling. Vi kastade oss in i utmaningen och omvandlade den till en fantastisk trädgård som smälter samman med det naturliga landskapet.
Framsidans Stenkonstverk: Vi började med att avslöja berget framför huset och införliva det i designen. Här skapade vi snygga planteringskärl i cortenstål, perfekt inskurna i berget, som tillförde både liv och höjd till trädgården. I dessa kärl frodas nu träd, buskar och perenner, och ytan smyckas med mjuka sedumväxter som smälter samman med omgivningen.
Baksidans Naturliga Charm: På baksidan av huset utvidgade vi gräsytor som vi lät omfamnas av vilda planteringar med perenner och gräs. Resultatet är en naturlig skönhet som kompletterar huset och ger en rogivande atmosfär.
Intelligent Bevattning: För att säkerställa trädgårdens hälsa och frodighet installerade vi ett omfattande bevattningssystem som täcker hela området.
På Billdals Trädgårdsanläggning älskar vi att omvandla utomhusutrymmen till förtrollande paradis. Projekt 164 är ett bevis på vår strävan efter excellens och vår förmåga att skapa trädgårdar som fångar ögat och inspirerar sinnen. Utforska vår portfölj för att upptäcka fler av våra enastående projekt.

Dela gärna