TRÄDGÅRDSDESIGN

BILLDALS DESIGN

Välkommen till Billdals TRÄDGÅRDSDESIGN

Billdals Trädgårdsanläggning – din partner genom hela trädgårdsresan! Vi tar dig genom varje steg i ditt trädgårdsprojekt, från den första skissen till den sista kantstenen.

Vårt dedikerade designteam, bestående av Anna Nylén och Ryan Barnett, finns vid ritbordet för att omvandla dina idéer till verklighet. Vi hjälper dig att tolka dina visioner och fånga det unika som varje plats har att erbjuda.

Design

Designprocessen

Uppstartsmöte och Behovsanalys

Vi inleder med att boka in ett uppstartsmöte på plats där vi noggrant går igenom era önskemål, behov och förväntningar för er trädgård. Vid mötet analyserar vi platsen och dess förutsättningar i relation till era visioner och ambitionsnivåer. Informationen och insikterna från detta möte utgör grunden för vårt kommande skissarbete.

Skissarbete och Designlösningar

Arbetsgången anpassas efter projektets omfattning. Vi erbjuder skräddarsydda designlösningar för hela eller delar av trädgården, och detaljeringsgraden bestäms av er. En komplett designritning skapas i 3D och presenteras med fotorealistiska bilder från 3D-modellen, en guidade rundvandring genom trädgården via kortfilm, förslag på växter (utan planteringsplan), materialval, belysningsplan samt en skalengiltig ritning.

Tekniska Ritningar och Detaljplanering

Under anläggningsfasen kan det krävas mer detaljerade och tekniska ritningar för de planerade konstruktionerna i trädgården. Dessa ritningar tas fram vid behov och faktureras enligt överenskommelse i samråd med våra anläggare på plats.

Planteringsplan och Ytterligare Finjustering

När anläggningsarbetet närmar sig sitt slut, granskar vi ytorna på nytt och utarbetar planteringsplaner. Denna fas faktureras kontinuerligt.

Vi är dedikerade till att skapa en trädgård som uppfyller era drömmar och behov. Kontakta oss för att påbörja ert trädgårdsdesignsprojekt!

Växter

Välkommen till vår värld av växter!

Varierad och Kvalitativt Högklassig Växtkollektion

Vi har en nära samarbetsrelation med pålitliga plantskolor som förser oss med en fantastisk variation av träd, buskar och perenner. Denna relation ger oss tillgång till ett imponerande utbud av växtmaterial. Vi kan möta och överträffa förväntningarna även i de mest exklusiva projekten genom att erbjuda helt sällsynta exemplar och hög kvalitet.

Växtförslag Skräddarsydda för Dig

När du beställer ett växtförslag från oss får du en skräddarsydd upplevelse där varje detalj räknas. Våra växtförslag inkluderar:

  • En komplett växtlista med tydliga prisuppgifter
  • Planteringsplan för att underlätta din trädgårdsplanering
  • Ett inspirerande växtkollage för att visualisera hur din trädgård kommer att blomstra

Expertis och Hjälp med Beställning och Plantering

Vi är här för att underlätta hela processen. Utöver att erbjuda växtförslag hjälper vi gärna till med att beställa de växter du behöver och att se till att de planteras på rätt sätt i din trädgård.

Utforska vårt växtuniversum och skapa din drömträdgård med oss!

Vill du diskutera din trädgård med oss?

Kontakta oss idag för att diskutera dina idéer och visioner. Låt oss tillsammans skapa en trädgård där dina idéer och vår expertis  sammanfogas till en fantastisk utomhusmiljö.

Priser

Priser för trädgårdsdesign och rådgivning

Efter vårt första möte erhåller du en uppdragsbekräftelse med en detaljerad projektbeskrivning samt kostnaden för designen. Priset baseras huvudsakligen på trädgårdens komplexitet och de önskade funktionerna, med hänsyn till trädgårdens storlek.

Standard Trädgårdsritning: 33.000-40.000 kr (ink moms)

Passande för lättillgängliga ytor med önskemål om välkända element i trädgården, såsom design av rabatter, gångar, uteplats, och pergola, med en tomt mindre än 2000 kvadratmeter.

Stor Trädgårdsritning: 40.000-45.000 kr (ink moms)

För komplex terräng och avancerade funktioner, inklusive utekök, poolområde, terrasseringar och detaljerade växtförslag, på tomter större än 2000 kvadratmeter.

Unika Projekt: Löpande Räkning 1050 kr/h (ink moms)

För exceptionella projekt som kräver unik och kontinuerlig uppmärksamhet över tid, där projektet utvecklas genom flera faser.

Mindre Projekt: Löpande Räkning 1050 kr/h (ink moms)

För mindre projekt, såsom att skapa en trivsam yta i trädgården eller på balkongen, eller om du behöver ritningar för en specifik konstruktion som spaljévägg eller pergola.

Rådgivning: 2700 kr (ink moms) (ca 1,5 timmar)

Få professionell rådgivning direkt i din trädgård. Vi spenderar cirka 1,5 timmar tillsammans för att diskutera idéer om trädgårdsutformning och växtlighet. Förbered dig genom att lista dina viktigaste punkter för att maximera utbytet av rådgivningen.

Presentkort: Rådgivning i din trädgård 2700 kr (ink moms) (ca 1,5 timmar)

Ge bort en trädgårdsupplevelse! Våra presentkort ger tillgång till vår rådgivningstjänst där vi delar kreativa idéer för din trädgård under ca 1,5 timmar. Perfekt för trädgårdsentusiaster.

Kontakt

Kontakta oss om du har frågor

Kontakta oss för att diskutera ditt projekt och få en skräddarsydd offert. Vi ser fram emot att skapa en blomstrande trädgård med dig!