Vi Lyfter en Privat Villa med Svenskt Skiffer

Projektbeskrivning

Vi Lyfter en Privat Villa med Svenskt Skiffer

PROJEKT: 110

SLUTFÖRANDE DATUM: 2022

HUVUDMATERIAL ANVÄNT: Svensk Skiffer

BESKRIVNING: Vi Transformerar en Privat Villa med Elegant Svenskt Skiffer

Skiffrets tidlösa skönhet

Beskrivning: År 2022 hade vi äran att ta itu med ett ambitiöst projekt för att förbättra skönheten och funktionaliteten hos en privat villa. Detta projekt omfattade en omfattande renovering av fastigheten med fokus på både form och funktion.

Komplett Dräneringslösning: En av de främsta utmaningarna var att ta itu med dräneringsproblem som omfattade hela fastigheten. Omfattande schaktning och implementeringen av ett nytt dräneringssystem för bottenvåningen var av yttersta vikt för att säkerställa långsiktig strukturell integritet för villan.

Lyfta Designelement: Med dräneringsfrågorna åtgärdade begav vi oss ut på resan att revitalisera villans utomhusutrymmen. Vi började med att skapa nya trappor, gångvägar och en elegant underhållningsyta, alla smyckade med utsökt svensk skiffer. Skiffrets tidlösa skönhet tillförde en touch av sofistikation och hållbarhet till landskapet.

Naturlig Harmoni: För att skapa en sömlös förening mellan hårdgjorda ytor och den naturliga omgivningen inkluderade vi trästaket som inte bara erbjöd avskildhet utan också förhöjde utomhusutrymmets estetik. Resultatet blev en harmonisk samexistens av mänskliga och naturliga element.

Återupplivad Grönska: En genomtänkt plan för plantering andades liv i landskapet genom att introducera livfulla färger och texturer. Frodiga och välskötta gräsytor erbjöd en uppfriskande kontrast till skiffrets svala elegans.

På Billdals Trädgårdsanläggning är vi stolta över att omvandla fastigheter till fristäder av både skönhet och funktionalitet. Projekt 110 är ett bevis på vår strävan efter excellens och visar hur svensk skiffer kan lyfta en privat villa till ett tidlöst mästerverk. Utforska vår portfölj för att se fler av våra imponerande transformationer.

 

Dela gärna