EST. 1968

Välkommen till Billdals Trädgårdsanläggning.

Vi utför alla typer av mark- och trädgårdsarbeten. Allt från den lilla till den stora trädgården. Vi utför om- och nybyggnationer för bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag. Ofta handlar våra uppdrag om stensättning, altaner, gångar, trappor, murar, garageinfarter, dränering, grunder, pooler, gräsmattor, plantering, listan kan göras lång.

Billdals

Om Oss

Välkommen till Billdals Trädgårdsanläggning – ett anrikt familjeföretag grundat 1968 av Jürgen Fischer. Sedan 90-talet drivs företaget av hans söner, Tobias och Christian.

Med över 50 års erfarenhet har Billdals Trädgårdsanläggning utvecklats till ett välmående företag med 20 anställda. Vårt erfarna team har över 250 års samlad erfarenhet inom trädgårdsanläggning och imponerande yrkesskicklighet.

Vi specialiserar oss på trädgårdsanläggningar för privatpersoner i Göteborg med omnejd samt utför varierande entreprenadarbeten för företag, bostadsrättföreningar och fastighetsförvaltare. Från nytt liv åt innegårdar till omgjorda dräneringar – vi har lösningarna för era trädgårdsbehov.